Heb jij last van werkstress?

[wpvideo hGq9rwfi]
We zijn weer aan het einde gekomen van de werkweek. Hoe zit jij erbij? Moe en uitgeput? Blij dat het weer weekend is?

Ruim 1 op de 8 werknemers in Nederland heeft last van werkstress. Twaalf procent van de werknemers heeft last van een burn-out of zit er tegen aan. Daarom staat deze week in het teken van werkstress..

Ik heb wat anti-stress advies gevraagd aan:
Daisy Seuren van kinderkledingzaak 4Rebelz
Truyke van Gool van Mindful Run Den Bosch/Tilburg
– Mezelf, Heleen Schenk van Happy Healthy Studio

Want werkstress maakt toch niet gelukkig? Kijk daarom snel naar het filmpje, zodat NIEMAND nog een EXCUUS heeft om vrijdag moe te zijn door stress! Heb jij nog een goede tip, deel die dan met ons onder het filmpje? Hoe meer WIJSHEID we kunnen verzamelen, hoe meer GELUK!

Have a nice weekend! ✰