Happy Healhy Studio @ Work

 

Aan de kern van een succesvol bedrijf liggen gezonde en gelukkige medewerkers. Bij Happy Healthy Studio maken we het onze missie om bedrijven te helpen dit te bereiken.

 

De interactieve workshops, coaching, en vitaliteitstrajecten zijn ontworpen om medewerkers te inspireren, activeren en te laten groeien. Met als doel de veerkacht en energie verhogen, zodat medewerkers niet alleen in staat zijn huidige uitdagingen te overwinnen, maar ook te kunnen bouwen aan een succesvolle toekomst.

 

Gun jij jouw medewerkers een vitale boost? Kijk verder op deze pagina en neem contact op om samen de mogelijkheden te onderzoeken.

Neem contact op

Over de spreker/coach

 

Mijn naam is Heleen Schenk, gepassioneerd door holische en gepersonaliseerde gezondheid, gedragsverandering, praktische psychologie en ervaringsgericht leren. Topics en vraagstukken waar ik me graag mee bezig houdt zijn de complexiteit van vitaliteit, de essentie van duurzame gedragsverandering en de kracht van onze mindset.

 

Als expert begon ik mijn professionele reis als bewegingswetenschapper, maar gedurende de afgelopen tien jaar heb ik mijn expertise uitgebreid door middel van diverse nationale en internationale opleidingen. Uitgebreide informatie hierover vind je op mijn LinkedIn pagina.

 

Mijn keynotes en trajecten vormen een krachtige mix van wetenschappelijke kennis en 15 jaar ervaring op het gebied van vitaliteit. Ik geloof sterk in de waarde van interactief leren. Tijdens mijn presentaties en trajecten worden deelnemers dan ook uitgenodigd om bepaalde zaken te ervaren of met elkaar in gesprek te gaan. Zoals ik altijd zeg:

 

‘Kennis vergaat, maar ervaringen beklijven’

 

Mijn keynotes bieden waardevolle inzichten die direct in het dagelijks leven kunnen worden toegepast. Ik gun het de deelnemers direct kleine stappen te ondernemen, zodat momentum gecreëerd wordt om grootse dingen te bereiken.

Neem contact op

Dit zeggen klanten over Heleen

Voorbeelden van keynotes/workshops:

Survival of the most flexible

Een keynote over de snelle continue veranderingen in persoonlijke situaties, op de werkvloer en de rest van de wereld.

 

Waar voor de één deze golven van verandering voelen als een wilde storm, zijn sommige personen in staat om de golf juist te pakken en erop te surven.

 

Het lijkt soms een kwestie van geluk, maar niets is minder waar. Deze personen hebben zich bepaalde vaardigheden en rituelen eigen gemaakt en het goede nieuws is ook jij kunt dit leren.

 

In deze keynot neem ik medewerkers mee in de uitdagingen van ons brein bij verandering. Daarnaast wordt met actieve werkvormen ervaren en geleerd hoe medewerkers zelf actie kunnen ondernemen om te transformeren van een drenkeling in een surfer.

 

‘We can`t control the waves, but we can learn how to surf’

Boeku nu!

Master your mind

Tijdens deze keynote gaan we dieper in op de kracht van onze gedachten – de lens waardoor we de wereld waarnemen en hoe we reageren op de uitdagingen die het leven biedt.

 

Onze gedachten en overtuigingen zijn krachtige voorspellers van zowel ons persoonlijke als professionele succes. Maar te vaak realiseren we ons niet dat onze manier van denken de weg naar onze doelen saboteert. Of, als we dat wel beseffen, hebben we geen idee hoe we onze gedachten kunnen veranderen.

 

Deze keynote is ontworpen om je te helpen je mentale kracht te versterken. Je zult leren hoe je niet-helpende gedachten kunt herkennen, hoe je de wereld door een andere bril kunt bekijken en hoe je nieuwe overtuigingen in je brein kunt verankeren.

 

Kortom, gun jezelf de mogelijkheid om meer controle te krijgen over de gedachten in je brein. Na het bijwonen van deze keynote, zul je precies weten wat er nodig is om een mindset te ontwikkelen die persoonlijke groei en succes mogelijk maakt.

Boeku nu!

Bounce back: Vergroot je mentale veerkacht

Personen met sterke mentale veerkracht zijn in staat effectief om te gaan met uitdagingen en veranderende omstandigheden. Ze laten zich niet gemakkelijk overweldigen door gevoelens van machteloosheid en herstellen snel. Hierdoor gaan ze relaxter door het leven en zijn ze in staat kansen te benutten die op hun pad liggen.

 

Het goede nieuws is dat ook jij deze vaardigheden kunt ontwikkelen. Tijdens deze keynote gaan we aan de slag met energiemanagement, behoud van focus en onze mindset. Wil je leren hoe je je energieniveau kunt handhaven en optimaliseren? Stresserende triggers herkennen en niet-helpende gedachtepatronen actief aanpakken?

 

Grijp dan deze kans om je medewerks te empoweren en de mentale veekracht te vergroten.

Boeku nu!

Veranderen: Hoe moeilijk kan het zijn?

In de afgelopen jaren hebben we te maken gehad met een toename van negatieve invloeden op ons fysieke en mentale welzijn. De dagelijkse toestroom aan informatie is twintig keer groter dan twee decennia geleden. We brengen meer tijd zittend door dan ooit tevoren, en ongezond voedsel is overal om ons heen.

 

In deze snel veranderende omstandigheden is het behoud van onze fysieke en mentale gezondheid een grotere uitdaging dan ooit. We realiseren ons dat we verandering willen, maar in de praktijk blijkt dit over het algemeen uiterst moeilijk. Vaak komt dit omdat datgene waarmee we experimenteren niet goed is afgestemd op de werking van ons brein. Om succesvolle veranderingen door te voeren, moeten we begrijpen hoe ons brein functioneert.

 

Deze keynote biedt niet alleen inzicht in de werking van ons brein, maar geeft je ook de tools om de regie over je brein te nemen. Ontdek de 6 Gouden Regels die je kunt toepassen om meer controle te krijgen tijdens veranderingsprocessen, zodat verandering vanaf nu een stuk eenvoudiger wordt.

Boeku nu!

Samenwerkingspartners:

 

“Als zelfstandig spreker en coach ben ik trots om samen te werken met een aantal gerenommeerde organisaties. Deze organisaties hebben mij geselecteerd als een gewaardeerde partner, waardoor je mijn diensten rechtstreeks via hun platform kunt boeken. Klik op het logo om naar de website van de desbetreffende organisatie te gaan. “