Werk met mij

Less Stress,
More Happiness

Ga jij mee op reis? Op reis naar een leven waarin je meer rust, ontspanning, plezier en voldoening ervaart. Door het toepassen van onder andere mindfulness, ademhalingsoefeningen, positieve psychologie, meditatie en activiteiten in de natuur leer je om meer balans te creëren tussen presteren en herstel.

 

Nieuwsgierig of deze reis wat voor jou is?

Ja, ik wil kennismaken!

Zeg gedag tegen een hectisch en middelmatig leven

Jij bent klaar met

 • Je gejaagd en onrustig te voelen.
 • Weinig energie te hebben.
 • Altijd ‘ja’ te zeggen tegen anderen.
 • Geen tijd voor jezelf te hebben.
 • Je helemaal uit de naad te werken.
 • Op de automatische piloot te leven.
 • Jezelf onzeker te voelen.

 

De Less Stress More Happiness Journey is een reis die ik heb ontwikkeld voor vrouwen die weer ontspannen, krachtig, gelukkig, met plezier en zelfvertrouwen in het leven willen staan.

Ben je er klaar voor?

Dit is de Happy Healthy Journey

Iedereen is uniek en heeft andere behoeftes. In dit een-op-een programma gaan we aan de slag met het ontwikkelen en implementeren van jouw unieke strategie. In de sessies krijg je tools welke je een leven lang kunt gebruiken voor een gebalanceerde en gezonde levensstijl.

lotus

Relax

In de eerste fase – de relax-fase – kom je tot stilstand. Je leert het managen van je energie, tijd en aandacht. Op deze manier creëer je ruimte in je leven voor verandering.

pijlen

Unwind

In de tweede fase onderzoeken we wat jij nodig hebt om je doelen te bereiken. We bekijken samen welke zaken het meest effect zullen hebben en welke relatief weinig moeite kosten. We maken samen een plan van aanpak om jouw gezondheid en geluk te vergroten.

compas

Explore

Je gaat ervaren, voelen, experimenteren, falen en vooral veel leren over wat voor jou wél en ook zeker niet werkt. Je komt hindernissen tegen in de vorm van verleidingen, blokkades en innerlijke saboteurs. Je leert diverse technieken welke je zullen helpen om deze hindernissen te overwinnen.

batterij

Recharge

Automatische strategieën maken plaats voor bewuste keuzes. Het is in deze fase cruciaal om het proces te leren waarderen en vol te houden. We gaan in deze fase aan de slag met dankbaarheid en het verduurzamen van de veranderingen uit de eerder doorlopen fases.

“Self-care is giving the world the best of you,
instead of what’s left of you – Katie Reed”

Neem het roer in eigen handen en maak het verschil

Jij bent de enige die het verschil kan maken. Stap uit de sneltrein en gun jezelf de tijd om stil te staan. Ook jij kunt je leven op een andere manier inrichten. Een leven waarin je prioriteiten stelt en bewuste keuzes maakt in plaats van geleefd te worden door factoren uit je omgeving.

 

In het programma leer je onder andere:

 • Meer rust en tijd voor jezelf te creëren.
 • Bewuste keuzes te maken.
 • Prioriteiten te stellen.
 • Je innerlijke batterij op te laden.
 • ‘Ja’ te zeggen tegen jezelf, ‘nee’ tegen de ander.
 • Je lichaam en geest in herstelmodus te brengen.
 • Minder te piekeren.

Inclusief

 • Negen consulten van 1,5 uur
 • Praktische oefeningen
 • Happy Healthy Werkboek

Ik geloof dat jij met meer ‘ease & flow’ kunt leven als je beter naar jezelf luistert. Het gaat hierbij om verbinding maken met jezelf. Hoe beter je in contact staat met jezelf, hoe beter de keuzes die je maakt.

Ja, dat wil ik!

Het programma is voor

 • Vrouwen die zichzelf vanaf nu op één zetten!
 • Vrouwen die willen werken en leven met ‘ease & flow’.
 • Vrouwen die zichzelf meer rust en ontspanning gunnen.
 • Vrouwen die weer willen genieten van het leven.
 • Vrouwen die niet bang zijn voor een beetje diepgang.
Boek nu jouw kennismakingsgesprek!

Dit zeggen klanten over het programma

Hoi, ik ben Heleen…

Ik ben de oprichtster van Happy Healthy Studio. Dingen zoals stilzitten, ademhalen en mediteren vond ik altijd maar voor zweverige types. In 2016 maakte ik de eerste stap naar een nieuw perspectief hierop, namelijk dat deze zaken geen verspilling van je tijd zijn, maar juist cruciaal om alles uit het leven te halen. Sindsdien heeft het mij veel gebracht. Het leerde mij te genieten van het leven, naar mijn behoeftes te luisteren en dit zorgde voor een enorme boost in mijn productiviteit en creativiteit.

 

Bij vermoeidheid en stress vallen we snel terug op onze automatische patronen. We maken keuzes die bevrediging geven op de korte termijn. Het voelt vaak even goed, maar draagt niet bij aan onze gezondheid en geluk op de lange termijn. Alles kost veel energie, maar je krijgt puntje bij paaltje weinig gedaan. Om dit te doorbreken heb ik dit programma ontwikkeld. Ik geloof dat jij alleen vanuit rust en ontspanning jouw potentieel kunt gebruiken om een verschil te maken in de wereld.

Meer over Heleen

Veelgestelde vragen

Wat is de investering?

Dit programma kost 1249 euro.

Wanneer start het programma?

Je kunt het programma starten op het moment dat het jou het best uitkomt. Maar let op, het brein houdt niet van verandering en probeert je het ‘juiste moment’ af te laten wachten. Het is nooit écht het perfecte moment om te starten en van uitstel komt afstel. Over een jaar sta je dan precies waar je nu staat. Dat is natuurlijk zonde!

Hoe lang duurt het programma?

Gemiddeld zitten er twee tot vier weken tussen de consulten. Je bent dus vijf tot negen  maanden bezig met het programma. Duurzame gedragsverandering heeft tijd nodig, daarom is er bewust voor deze termijn gekozen.

Waarom Happy Healthy Studio?

Bij Happy Healthy Studio ga je niet alleen aan de slag met dingen anders doen maar ook met anders denken. Naast het delen van kennis speelt in de progamma’s van Happy Healthy Studio gedragsverandering en het aanpakken van jouw omgeving en saboterende denkpatronen een cruciale rol. Met deze aanpak luister je naar je gevoel, gedachten en onderzoek jij wat je nodig hebt voor meer gezondheid en geluk. Je hebt niet te maken met een quick fix, maar gaat echt met jezelf op een dieper niveau aan de slag!

We are nature

Mensen zijn onlosmakelijk verbonden met de natuur. Sterker nog, wij zijn natuur. Alleen met gezonde natuur kunnen wij in gezondheid en geluk leven. De programma`s hebben dus alleen zin als wij goed voor onze leefomgeving zorgen. Happy Healthy Studio doneert daarom aan het Wereld Natuur Fonds, help jij mee?