Werk met mij

Peak performance,
With feminine energy

Het is de meeste van ons met de paplepel ingegoten: veel doen, hard werken, doorzetten en focussen. Dat zijn de ingrediënten voor succes.  We gebruiken onze mannelijke energie met als resultaat dat we onszelf uitputten, weinig energie hebben en alsmaar doorgaan. Maar wat als ik je vertel dat het ook anders kan?

 

Dat wanneer jij jouw vrouwelijke energie inzet en een stap terug doet, je juist meer bereikt. Maak tijd voor self-care, houd je energie hoog, geniet van het nu en waardeer het proces.

Bel mij

Jij bent klaar met

 • Weinig energie te hebben.
 • Altijd maar aan één stuk door hard te werken.
 • Niet goed voor jezelf te zorgen.
 • Continue gestoord te worden door je drukke ‘monkey-mind’.
 • Niet naar je gevoel te luisteren.

 

Dit groepsprogramma is voor vrouwen die met meer ‘ease & flow’ hun peak performance willen neerzetten.

Ben je er klaar voor?

Dit is de Happy Healthy Journey

Dit groepsprogramma`s bestaat uit 6 modules, hieronder lees je wat elke module inhoud.

Module 1: Jouw vrouwelijke energie

Wat is vrouwelijke en mannelijke energie? Hoe herken je welke energie bij jou dominant is? Je leert alles over jouw energiesysteem. Daarnaast krijg je tools om jouw energie hoog te houden en op te laden.

Module 2: Jouw brein de baas

Ons brein houdt niet van verandering, daarom is het zo lastig om nieuwe gewoontes aan te leren. In deze module leer je alles wat je nodig hebt om te starten met het implementeren van jouw nieuwe self-care routines.

Module 3: Jouw nieuwe self-care routines

Wanneer jij peak performance wilt neerzetten is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. In deze module leer je welke routines effectief zijn én ga je ervaren wat het met jouw effectiviteit doet.

Module 4: Gebruik stress als super power

Je leert om kortdurende stress in te zetten als bron van groei en performance. Ook ontwikkel je technieken om ervoor te zorgen dat je makkelijker ontstresst en dat stress niet chronisch wordt.

Module 5: Transformeer jouw ‘monkey mind’

Je herkent het vast wel. Gedachtes die overal heen schieten, overtuigingen die je weerhouden te doen wat je écht wilt en ga zo maar door. Leer jouw gedachtes tot rust brengen en deze te transformeren naar helpende gedachtes.

Module 6: Tijd voor peak performance!

Jij bruist van de energie, bent jouw brein de baas, hebt nieuwe self-care routines ontwikkelt, gebruikt stress als super power en hebt jouw ‘monkey mind’ onder controle. Het is tijd om successen te gaan vieren en te rocken met jouw talenten.

“Working smart is harder than working hard..”

Met minder energie, meer resultaat

Jij bent degene die het verschil kan maken voor jezelf, maar ook voor de wereld. Werk efficiënt en geniet.

 

In dit groepstraject leer je, hoe jij:

 • Jouw batterij volhoudt tijdens werkuren.
 • Stress gebruikt als bron van groei.
 • Self-care routines integreert in jouw dagelijkse leven.
 • Meer bereikt met minder moeite.
 • Geniet van het moment.
 • Jouw intuïtie gebruikt om keuzes te maken.

Inclusief

 • Gratis intake van 30 minuten. (Zo kun je kijken of het wat voor jou is)
 • Zes inspirerende live sessies van 2 uur
 • In kleine groep
 • Praktische oefeningen
 • Happy Healthy E-book
 • Life changing experiences

Ik geloof dat wanneer jij afstemt met jezelf, jouw creativiteit aanboort en goed voor jezelf zorgt je met minder moeite meer resultaat bereikt.

Claim jouw gratis kennismaking

Het programma is voor

 • Vrouwen die willen werken met meer ‘ease & flow’.
 • Vrouwen die meer gedaan willen krijgen, met minder moeite.
 • Vrouwen die hun innerlijke batterij tijdens het werk vol willen houden.
 • Vrouwen die zichzelf met hun gedachten tegenhouden in hun groei.
 • Vrouwen die impact willen maken en klaar zijn om de wereld toe te stralen.
Schrijf je in!

Dit zeggen klanten over het programma

Hoi, ik ben Heleen…

Bewegingswetenschapper, trainer ervaringsleren, gewichtsconsulente, NLP`er, mindful hardloop trainer, yogadocente, eeuwige leerder, maar vooral gewoon mezelf. Ik geloof dat de wereld een stukje mooier wordt met gezonde en gelukkige mensen.

 

Vandaag de dag richten we ons op het najagen van resultaten, erkenning van anderen, hebben we het druk, handelen we op de automatische piloot, verdrinken we in anonimiteit en piekeren we soms tot we een ons wegen. Ook ik herken dit nog als de dag van gisteren. In 2016 besloot ik voorgoed dat een gezond en gelukkig leven niet iets is voor later, maar voor NU! Dat gun ik jou ook..

 

Daarom werk ik met mensen zoals jij. Een vrouw die haar verantwoordelijkheid neemt om het leven positief te veranderen. Iemand die meer rust wilt ervaren en gezond wil leven als de beste versie van zichzelf. Iemand die het zichzelf gunt oude patronen te doorbreken, keuzes te maken uit liefde en vriendschap te sluiten met haar innerlijke saboteurs. Alleen als krachtige vrouw kun jij je potentieel gebruiken en een verschil maken in de wereld.

Meer over Heleen

Veelgestelde vragen

Wat is de investering?

Dit programma kost normaal 650 euro. Aangezien het traject van februari 2021 het eerste voor particulieren is wordt deze je nu aangeboden voor slechts 399 euro. Samen groeien is leuker! Schrijf jij je samen in met een vriendin? Dan krijgen jullie beide 25 euro korting..

Wanneer start het programma?

Het programma start in februari en zal gehouden worden op de volgende data:
24 februari * 19:00 – 21:00
10 maart * 19:00 – 21:00
24 maart * 19:00 – 21:00
7 april * 19:00 – 21:00
21 april * 19:00 – 21:00

Hoe lang duurt het programma?

Het programma duurt ongeveer drie maanden. Duurzame gedragsverandering heeft immers een minimum van 66 dagen nodig.

Waarom Happy Healthy Studio?

Bij Happy Healthy Studio ga je niet alleen aan de slag met dingen anders doen maar ook met anders denken. Naast het delen van kennis speelt in de progamma’s van Happy Healthy Studio gedragsverandering en het aanpakken van jouw omgeving en saboterende denkpatronen een cruciale rol. Met deze aanpak luister je naar je gevoel, gedachten en onderzoek jij wat je nodig hebt voor meer gezondheid en geluk. Je hebt niet te maken met een quick fix, maar gaat echt met jezelf op een dieper niveau aan de slag!

We are nature

Mensen zijn onlosmakelijk verbonden met de natuur. Sterker nog, wij zijn natuur. Alleen met gezonde natuur kunnen wij in gezondheid en geluk leven.  Dit programma heeft dus alleen zin als wij goed voor onze leefomgeving zorgen. Wanneer jij deelneemt aan het programma adopteert Happy Healthy Studio een bedreigd dier. Help jij mee?