Bye bye routine, welcome adventoures life!

Mijn vakantie is weer voorbij,  maar wat heb ik een mooie reis gehad in Noorwegen. Het is een adembenemend land met prachtige natuur, rotsen, bergen, bossen, gletsjers, sneeuw. Wat zou ik dit vakantiegevoel graag willen vasthouden!

Na het zien van onderstaand filmpje van Jedidiah werd ik ook bewust hoe belangrijk het is om erop uit te trekken.Van routine wordt je brein lui en vliegt de tijd voorbij, voor je het weet ben je 80 en heb je alleen gewerkt en je dagelijkse routines afgewerkt. Dat wil ik NIET! [wpvideo zHCWDGFh]

Let`s turn hundred years on this planet into a thousend years, zoals Jedidiah het zegt! Yeah! Hoe ga ik dat dan doen, zul je je afvragen?

  1. Cursussen doen, doe eens iets wat je al heel lang wilt! Leer, groei en verwonder..
  2. Ik ga op een micro-adventure! Probeer eens een micro-adventure met je vriend en/of kinderen in het weekend. Je zult zien dat het net lijkt of je een week bent weggeweest in plaats van twee dagen, omdat je uit de routine wordt gehaald. (Natuurlijk moet je dit ook niet elk weekend doen) Trek er per fiets of te voet op uit en overnacht in de natuur, dit kan helemaal gratis bij de zogenaamde paalkampeerplaatsen in Nederland en België. (Klik hier voor een overzicht van de paalkampeerplaatsen.)

Ik garandeer je dat onze Nederlandse natuur en cultuur zoveel te bieden heeft, dat je je zult verwonderen, dat het hoofd leeg is, je ontsnapt bent aan het gehaaste leven en na het weekend met een twinkeling in de ogen vol frisse zin weer op het werk zult verschijnen! Enjoy the happy and healthy life!