Ik draag lekker wat ik wil!

Doe jij je weleens op een bepaalde manier voor om bij het plaatje van het bedrijf te passen, bij de schoonfamilie of bij een vriendengroep. Trek je bewust niet die aparte broek aan met dat leuke hoedje, omdat je niet weet wat anderen ervan zullen vinden.

2 Je zal het maar zijn

In onze maatschappij wordt er al snel geoordeeld over hoe je eruit ziet, welke kleding je draagt. Dit lijdt ertoe dat er al snel een vooroordeel over je geveld is, terwijl mensen je niet eens kennen. Zo  jammer, dat dit in ons systeem zit ingebouwd. Wat als we nou eens verder zouden kijken dan alleen die kleren of het uiterlijk en daarna pas gaan oordelen. Wellicht zal het je verrassen, hoe interessant, boeiend sommige mensen zijn waarvan je het niet had gedacht.

In ‘Je zal het maar zijn’ waren deze week drie gasten, Wesley, Hakan en Jopie te gast die helemaal gek zijn van fantasy. Zij hebben eindelijk de stap durven nemen om zich te kleden en zich te gedragen op een manier waarop zij zich prettig voelen.

Klik hier om naar het tv-programma te gaan.

Ik hoop dat je na het zien van deze aflevering, wel de moed hebt om die aparte broek met dat leuke hoedje te dragen. (Na het zien van deze aflevering, zijn ze vast zo bijzonder niet meer. 😉 )

Iedereen is uniek en daar moeten we trots op zijn!