Happy Healthy Presents

IMG_7559[1]

Elk jaar is het weer een gedoe om voor vrienden of familie een leuk en origineel verjaardagscadeau te kopen. We hebben tegenwoordig al zoveel dat je vaak niet goed weet waar iemand nog blij mee zal zijn. Meestal wordt het dan maar een enveloppe met geld of een bloemetje om toch niet met lege handen aan te komen. Wat ontzettend zonde!

Wat nou als je eens een origineel cadeau zou kunnen meenemen, waar je gelukkig en/of gezond van wordt! Waar de jarige job nog minsens een jaar aan kan terugdenken. Ik zet hieronder drie originele Happy Healthy Cadeautips voor je op een rijtje waar de jarige zeker blij van wordt!

  1. Happy Healthy moestuinfruit: Aardbeienplanten in leuke potten, een frambozen- of bramenstruik. Helemaal mooi meegenomen dat groenten en fruit oogsten gelukkig maakt, omdat je beloningscentrum dopamine aanmaakt bij het zelf vinden/kweken van eten. Bovendien is het ook nog hardstikke gezond.
  2. Goal Zero zonnepanneel: Draagbare energie voor iedereen! Handig voor op vakantie, festivals of gewoon om moeder natuur een beetje te sparen. Je hebt ze in allerlei maten en voor allerlei prijzen.
  3. Happy Healthy potje: Wat is het altijd mooi om iets persoonlijks te krijgen! Pimp een oud potje en stop per week/maand/dag (dit kun je zelf bepalen) briefjes in met dingen die je de jarige job toewenst. Dit kunnen tips zijn voor een gelukkiger en gezonder leven, maar ook dingen die je hem/haar toewenst. Wees creatief en maak er zelf iets moois van.

Er is nu geen excuus meer om de volgende verjaardag met die envelope geld of dat bloemetje aan te komen, wees creatief en geef nou eens echt iets persoonlijks!