Happy Healthy workshops
Inspirerend  |  Fun  |  Uniek  |  Onvergetelijk | Inzicht
Happy Healthy Studio geeft presentaties en interactieve workshops over gewoontes, energiemanagement, time-management, voeding, beweging en geluk. Hierbij wordt gebruik gemaakt van veel actieve opdrachten en na een presentatie of workshop gaan de deelnemers vol energie met direct toe te passen tips naar huis. Hieronder vind je enkele voorbeelden. Heeft jouw bedrijf behoefte aan een workshop over een bepaald thema? Neem dan contact op! Samen onderzoeken we dan de mogelijkheden.

Hoe worden je goede voornemens dit keer wél een succes?

Gewoontes
Verandering
Nieuwe gewoontes aanleren is vaak verdomd lastig. Slechts 8% lukt het om goede gewoontes vol te houden, maar hoe doen ze dat? In deze workshop leggen we je uit waarom jouw brein het je zo moeilijk maakt. We leren je hoe vaste patronen ontstaan en welke stappen je moet ondernemen om deze patronen succesvol te veranderen. Met meer kennis kun jij ervoor zorgen dat jouw goede voornemens dit keer wél een succes gaan worden!

‘What you do every day matters more than what you do once in a while’

Waarom we altijd bezwijken voor de lekkere koeken en de appels laten staan.

Suiker
Soorten honger
Valkuilen

Wanneer je gezond wilt blijven is het van cruciaal belang om aandacht te besteden aan je voeding. Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Op  zaterdagavond smaakt een zak chips met een wijntje vaak ontzettend goed en bij goed weer gaat de barbeque bijna vanzelf aan. Waarom is zo lastig om gezondes keuze te maken? Houden we onszelf voor de gek, betovert de voedingsindustrie ons of hoort snacken gewoon bij bepaalde situaties? In deze workshop onthul ik het geheim achter ons  verlangen naar ‘ongezond voedsel’ en krijgen de deelnemers praktische tips mee naar huis om hiermee aan de slag te gaan.

‘You are what you eat. So don`t be fast, cheap, easy of fake!’

Ga doen wat je écht belangrijk vindt!

 

Aandacht
Productiviteit
Tijd
Om succesvol en productief te zijn is het belangrijk om je te focussen op grote doelen of taken. Dit is echter niet eenvoudig! Soms weet je niet wat jouw grote doelen zijn of bent afgeleidt door alle inkomende appjes, mailtjes en telefoontjes. In deze workshop leer jij om zelf weer aan het roer te staan. Je onderzoekt welke doelen voor jou belangrijk zijn, hoe jij focust behoudt en hoe je meer kunt bereiken in minder tijd!

‘Don`t be busy. Be productive.’

Houd je batterij vol!  

 

Balans
Energie
Prioriteiten
Sommige mensen lijken altijd te bruisen van de energie! Ze zijn goed gehumeurt, vrolijk, relaxt, gefocust en krijgen veel gedaan. Ze houden hun energie tijdens de werkdag in balans, geven zichzelf regelmatig korte energieboosts en komen na het werk weer fit thuis. Ook jij kunt dit leren! In deze workshop gaan we aan de slag met energiemanagement, zodat ook jij het maximale uit jezelf kunt halen.

‘Zie de wereld als lopend buffet, schep op wat energie geeft!’

Mindful wandelen/hardlopen

 

Aandacht
Veerkacht
Positiviteit
Vrijgevigheid
Hoogleraar psychologie, Richard Davidson, heeft onderzocht wat onze hersenen helder, effectief en gelukkig maakt. Volgens hem zijn hier vier ingrediënten voor nodig; aandacht, veerkacht, positiviteit en vrijgevigheid. In deze actieve workshop geven we ons brein tijdens een wandeling of hardloopsessie een positieve boost. We gebruiken hiervoor inspirerende en actieve oefeningen voor elke pijler. De deelnemers ontvangen de oefeningen inclusief achtergrondinformatie na de workshop via de mail, zodat er na de workshop nog volop geoefend kan worden.

‘Rewire your brain to become unstoppable!’

Yoga 

Ontspanning
Kracht
Adem
Yoga is niet alleen een krachtig middel om te ontspannen, maar draagt ook bij aan een betere houding, meer kracht en een juiste ademhaling. Binnen een bedrijf kan yoga zorgen voor een beter werksfeer, minder ziekteverzuim en grotere productiviteit. Happy Healthy Studio geeft zowel power als easy flow yoga workshops op locatie en op kantoor.

‘Yoga is not about tightening your ass. It`s about getting your head of it’ – Eric Paskel

HELEEN SCHENK
* vitaliteits- en voedingscoach
bewegingswetenschapper
* inspirator/spreker
 * workshopleider

| enthousiast | inspirerend | creatief | sportief |

© 2018 - KvK-nummer 66912954  - Algemene Voorwaarden - website door PINK webdesign