Presicion health coaching

 

Niet langer aanrommelen met algemene adviezen, maar doen wat bij jou past.

 

In onze zoektocht naar een gezonder en gelukkiger leven proberen we vaak van alles uit: verschillende sporten, diëten, meditaties en meer. Soms levert het fantastische resultaten op, terwijl het andere keren voelt als een ware marteling. Wat als je niet langer hoeft te experimenteren met allerlei trends en hypes? Wat als je in plaats daarvan beschikt over een persoonlijke richtlijn die volledig afgestemd is op jou?

 

Bekijk de video en maak kennis met een van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van health & wellbeing: Presicion Health. 

Neem contact op

Bring your inner spark back

 

Herken je dat knagende verlangen naar meer rust, energie en een gezonder leven, maar heb je geen idee waar je moet beginnen?

 

Het lijkt alsof je verstrikt zit in een doolhof van tegenstrijdige adviezen en informatie en je twijfelt wat bij jou past.

 

Stel je eens voor:
* Je kunt met duidelijke focus aan je doelen werken, omdat je weet welke health & wellbeing pijler het meest impact heeft op jouw welzijn.
* Dat je kennis hebt van de voedingsmiddelen welke voor jou het meeste gezondheidsvoordeel opleveren.
* Dat je productiever bent, omdat jij jouw dag indeelt volgens jouw ideale ritme.
* Dat je weet wat voor jou werkt om meer rust en balans in je leven te vinden.
* Dat je het maximale uit je bewegingsmomenten haalt, omdat het advies volledig is afgestemd op jou.

 

Hoe zou het zijn om weer in contact te staan met jezelf? Om te begrijpen wat jij als uniek individu nodig hebt om je innerlijke spark weer tevoorschijn te laten komen?

 

Met de revolutionaire technologie van ph360TM  kun jij toegang krijgen tot jouw persoonlijke health & wellbeing advies. 

Neem contact op

PH360-technologie

 

Precision health is erg complex en daarom is Happy Healthy Studio trots op de samenwerking met een vooraanstaand bedrijf, de ‘Precision Health Alliance‘ uit Australië dat zich al 15 jaar lang verdiept in dit vakgebied. Dankzij hun uitgebreide onderzoek is de ph360TM-technologie ontstaan.

 

In tegenstelling tot de meeste algemene gezondheidsadviezen biedt ph360TM advies dat verder gaat dan gemiddelden of enkele basispijlers van gezondheid. Het houdt rekening met jouw unieke leefomgeving, genetische aanleg, familiegeschiedenis en medische achtergrond, evenals de impact van je leefstijl op je gezondheid. Het is van essentieel belang om rekening te houden met al deze aspecten, omdat ze met elkaar verweven zijn en allen van invloed op jouw health & wellbeing.

 

In de geavanceerde technologie worden complexe algoritmen gebruikt om jouw gezondheidstype, gezondheidsstatus en persoonlijk advies vast te stellen. Hiermee krijg je toegang tot een diepgaand begrip van wat jouw lichaam en geest nodig hebben om op hun best te functioneren.

Neem contact op

“You are the only being exactly like you, that makes you extraordinary”

Precision health coaching

Doormiddel van 17 lichaamsmetingen en 65 vragen wordt op basis van onderzoeksdata en complexe algoritmen gepersonaliseerd advies gegeven op 6 verschillende gebieden; voeding – beweging – mind – omgeving – werk – relaties.

 

Jouw unieke gegevens zijn beschikbaar in de PH360TM app, zodat je ze altijd bij de hand hebt.

Wat krijg je precies:

– Precision Health metingen: Gedetailleerde informatie over jouw lichaam en gezondheidstype.- Informatie- en werkboek over jouw gezondheidstype: Een praktisch gids om je inzicht te geven in de voor jou opgestelde gezondheidsadviezen.

 

Jaar lang toegang tot de PH360TM app met persoonlijke informatie: Blijf altijd op de hoogte en volg je voortgang.

 

3 maanden lang – 6 sessies van 30 minuten online Precision Health coaching: Persoonlijke begeleiding om de informatie uit de precision health app eigen te maken.

Dit alles voor slechts €399.00 euro.

 

Met het Precision Health coachingprogramma krijg je inzicht in jouw gezondheid en een roadmap om gericht te werken aan jouw persoonlijke doelen.

Nieuwsgierig of dit programma wat voor je is? Plan direct een online kennismakingscall:

 

Neem contact op

Over

 

Mijn naam is Heleen Schenk, gepassioneerd door holische en gepersonaliseerde gezondheid, gedragsverandering, praktische psychologie en ervaringsgericht leren. Topics en vraagstukken waar ik me graag mee bezig houd zijn de complexiteit van vitaliteit, de essentie van duurzame gedragsverandering en de kracht van onze mindset.

 

Als expert begon ik mijn professionele reis als bewegingswetenschapper, maar gedurende de afgelopen tien jaar heb ik mijn expertise uitgebreid door middel van diverse nationale en internationale opleidingen. Uitgebreide informatie hierover vind je op mijn LinkedIn pagina.

 

Dit precision health coachtrajecten vormen een krachtige mix van wetenschappelijke kennis en 15 jaar ervaring op het gebied van vitaliteit. Ik geloof sterk in de kracht van ervaringen. Tijdens de trajecten wordt je uitgenodigd om te voelen, experimenteren en ervaren. Jij bent immers expert van jezelf.

 

Iedere coachsessie biedt waardevolle inzichten die direct in het dagelijks leven kunnen worden toegepast. Ik gun het jouw met kleine stappen momentum op te bouwen, om grootse dingen te bereiken.

Veelgestelde vragen

Waar kan ik meer informatie krijgen over precision health coaching, de gezondheidstypes en de achterliggende PH360 methode?

Meer informatie kun je vinden in mijn e-book ‘F*ck gezondheidshypes, doe wat werkt volgens jouw unieke biologie’. Vraag het e-book aan via de volgende link. Veel leesplezier!

Wat is de investering?

Om nieuw gedrag aan te leren is het belangrijk om dagelijks met jouw doelen bezig te zijn. Investering in aandacht, tijd en energie is dus van cruciaal belang. Iedere twee weken hebben we een gesprek van 30 minuten om af te stemmen, terug te kijken en nieuwe doelen te bepalen. Het totale traject van ca. drie maanden vraagt een vergoeding van 399 euro.

Wordt dit traject door de zorgverzekering vergoed?

Ja, dat kan. Indien je als doel hebt om met het precision health coachingstraject een gezonde leefstijl en/of een gezonder gewicht aan te meten valt het traject onder begeleiding van een gewichtsconsulent. Kijk hier hoeveel jouw zorgverzekering vergoed.

Voor wie is het programma geschikt?

Het precision health coachingstraject is wat voor jou als je wilt weten:
– Welke vitaliteitspijler (mind, beweging, voeding, sociale interactie, omgeving, werk) het meeste invloed heeft op jouw gezondheid en geluk.
– Als je niet langer meer allerlei voedingshypes achterna wilt gaan, maar wilt meten welke type voeding het meest geschikt is voor jou.
– Welke kleine veranderingen in jouw dagindeling, een grote impact op jouw energielevel zullen hebben.
– Weten wat het beste bij jou past om stress in het dagelijkse leven te minimaliseren.
– Welk type sport het beste bij jouw unieke biologie past.

Wanneer kan ik starten met het traject?

Je kunt het programma starten op het moment dat het jou het best uitkomt. Maar let op, het brein houdt niet van verandering en probeert je het ‘juiste moment’ af te laten wachten. Het is nooit écht het perfecte moment om te starten en van uitstel komt afstel. Over een jaar sta je dan precies waar je nu staat. Dat is natuurlijk zonde!

Heb je andere vragen?

Als jouw vraag er niet tussen staat kun je deze mailen naar heleen@happyhealtystudio.com.