Wat werkt nu voor jou?

Ben jij ooit verdwaald in het doolhof van voedselkeuzes? Voeding is uitsluitend persoonlijk en heeft veel effect op onze gezondheid. Wat voor de ene persoon goed werkt, kan voor de andere persoon mogelijk niet dezelfde resultaten opleveren. Dit komt omdat onze lichamen uniek zijn met verschillende genetische samenstellingen, stofwisselingssnelheden en voedingsbehoeften.

 

Er is geen one-size-fits all, daarom is Happy Healthy Studio ten alle tijden op zoek om voedingsadvies op de persoon af te stemmen. Naast dat je tijdens de voedings analyse feedback krijgt over de algemene voedingsregels wordt ook de unieke Australische PH360-methode ingezet om advies te geven over de unieke voedingsbehoeften van jouw lijf.

Maak een afspraak

De voedingsanalyse is wat voor jou als:

✅ Jij wilt weten welke accenten jij op het gebied van voeding dient aan te houden.
✅ Jij bent benieuwd met welke eetwissels de meeste gezondheidswinst kunt behalen.
✅ Jij wilt weten of je van bepaalde productgroepen te veel of te weinig binnen krijgt.
✅ Jij bent benieuwd of je volgens de richtlijnen genoeg, maar niet te veel voeding binnen krijgt.

 

Benieuwd naar jouw persoonlijke advies? 

Maak een afspraak

Het consult

Stap 1: Je start met het zorgvuldig invullen wat je doelen zijn en noteert wat je eet en hoeveel je beweegt gedurende 3-7 dagen. Naast dat dit de nodige interessante cijfers oplevert, ga je hier op een reis van zelfondekking. Ook ga ja aan de slag met 17 lichaamsmetingen en 65 vragen, waardoor we dankzij de PH360 methode een uitspraak kunnen doen over je persoonlijke behoeftes.

Stap 2: Als het eetdagboek is ingevuld stuur je deze op via de mail. Wij gaan aan de slag met de gegevens die je hebt ingevuld.

Stap 3: Het is tijd voor ons offline/online consult van 45 minuten. Gedurende dit consult krijg jij informatie over de volgende zaken:
* Kcal behoefte: Wat zijn de globale richtlijnen wat betreft energie balans.
* Persoonlijk advies: Welk accent wordt voor jouw lichaam op dit moment aangeboden en waarom.
* Productinzicht: Ontdek de verdeling van de verschillende productgroepen. Van welke productgroepen mag je meer eten en van welke productgroepen eet jij al genoeg?
* Eetwissels: Leer welke verandering(en) het meeste effect hebben voor jou om gezondheidswinst te behalen.
* Persoonlijke aanbevelingen: Het advies wordt afgestemd op jouw situatie en doelstellingen.

Het consult verlaat jij met een dieper begrip over jou unieke behoeftes en welke simpele aanpassingen jij kunt doen om je voedingspatroon beter te maken.

 

Prijs: 175 euro

Tip!: Mogelijk kun jij met de factuur aanspraak maken op een vergoeding via je zorgverzekering. Kijk hier hoeveel jij terug krijgt.

“Don`t eat less, eat right”

Hoi, ik ben Heleen..

Bewegingswetenschapper, trainer ervaringsleren, gewichtsconsulente, NLP’er, mindful hardloop trainer, yogadocente, eeuwige leerder, maar vooral gewoon mijzelf.

 

Vanuit mijn wetenschappelijke achtergrond vind ik het belangrijk dat zaken onderbouwd zijn. Inmiddels zijn er zoveel trends en meningen over voeding en leefstijl, dat het vaak lastig is door de bomen het bos te zien. Daarom help ik je graag om zaken inzichtelijk te maken, zodat je erachter kunt komen wat wel/niet werkt voor jouw.

Veelgestelde vragen