OVER HAPPY HEALTHY STUDIO
Fysiek  |  Gezond  |  Mentaal  |  Gelukkig

In 2016 is Happy Healthy Studio opgericht met als missie zoveel mogelijk mensen gezond en gelukkig. Gezondheid en geluk zijn namelijk niet meer zo vanzelfsprekend in de hectiek van alledag. (Kijk naar het aantal mensen met overgewicht, diabetes, burn-outs etc etc..)

Wanneer je jezelf bewust bent van je huidige leefstijl, dan pas kun je dingen gaan veranderen. Dit doe je niet door het volgen van een streng programma. Zo een waarvan je ontzettend opgelucht bent wanneer het weer voorbij is of een tijdelijke sabbatical. Nee! Als de tijd er rijp voor is verander je kleine dingen in je leven die je eindeloos kunt volhouden. Je doet dat op een manier met veel liefde voor jezelf, dus zonder zelfkwelling. Wanneer jij fysiek en mentaal beter in je vel zit, wordt het steeds eenvoudiger om jouw goede gewoontes vol te houden, de juiste keuzes te maken en te genieten van het dagelijks leven.

Happy Healthy Studio wijst je de richting naar een leefstijl waar jij gezond en gelukkig wordt. De eindbestemming en route is bij iedereen anders, daarom kijken we samen wat het beste bij jou unieke wensen past! 

OVER HELEEN

Spreker  | Inspirator  |  Bewegingswetenschapper | Vitaliteitscoach  | Gewichtsconsulent  |  Levensgenieter

Leuk dat je benieuwd bent naar het gezicht achter Happy Healthy Studio! Mijn naam is Heleen Schenk, 32 jaar en trotse eigenaar van dit bedrijf.

Tijdens mijn studie bewegingswetenschappen (2005-2009) werd ik helemaal ondergedompeld in de wereld van bewegen en gezonde voeding. Ik ging zelf experimenteren met allerlei verschillende eetgewoontes en keek wat voor mij werkte en wat niet. Bewegen is daarnaast een manier geweest om mezelf uit te leven. Ik kan mijn gedachten ordenen, plezier maken, ontspannen en ik krijg er weer energie van. Graag wilde ik mensen helpen om dit ook te ervaren! Er volgden na mijn studie dan ook verschillende banen in de sportsector. (zie LinkedIn) Maar soms verlies je jezelf in de hectiek van het bestaan. Ik was gaan leven op de automatische piloot en vergat helemaal bewust te genieten van alles wat ik deed. Ik was druk met mijn werk en in het weekend hard bezig om tijdens wedstrijden te presteren (NK Survival & Adventure racen). Als je dan niet naar je jezelf luistert, kom je jezelf tegen.

Ik besloot dat het zo niet langer kon. Ik nam de tijd om te kijken wat ik echt wilde, wat is mijn droom? Hoe wil ik graag leven? Hoe zorg ik ervoor dat ik zowel gezond als gelukkig word en blijf. Hierbij waren herstel en ontspanning en verandering van mindset zeer belangrijk.  Ik veranderde langzaam van een ‘prestatiejunk’ in een ”stille genieter’.

Uiteindelijk is in 2016 Happy Healthy ontstaan door het volgen van mijn dromen. Een combinatie van mijn opleidingen, passies en ervaringen: bewegen, voeding, herstel/ontspanning en mindset. Het is simpelweg de persoon die ik ben.

Met Happy Healthy Studio wil ik mensen inspireren en helpen ook het beste uit hun leven te halen, gewoon omdat iedereen het kan en het meer dan de moeite waard is. Ik hoop dat ook jij deze sprong gaat wagen en dat ik je binnenkort mag verwelkomen in mijn ruimte op Torenallee 3 in het SX gebouw of bij een van de activiteiten van Happy Healthy Studio.

Enjoy life!

Liefs,

Heleen

HELEEN SCHENK
* vitaliteits- en voedingscoach
bewegingswetenschapper
* inspirator/spreker
 * workshopleider

| enthousiast | inspirerend | creatief | sportief |

© 2018 - KvK-nummer 66912954  - Algemene Voorwaarden - website door PINK webdesign