geef je leefstijl een boost

5 valkuilen voor gezond eetgedrag

Dit e-book is wat voor jou als je:
Ontzettend graag dat leuke jurkje weer aan wilt. Op dit moment ben je ontevreden over je lijf en gezondheid. Je maakt je regelmatig zorgen.
❌ Regelmatig last hebt van saboterende stemmen, die je verleiden tot kort genot.  Je luistert ernaar en hebt hier later vaak spijt van.
❌ Na het werk is het voor jou vaak als hele opgave om uitgebreid te koken. Overdag voel jij je regelmatig gejaagd en aan het einde van de datgben jij regelmatig energie- en futloos. .
❌ Je to-do lijst soms eindeloos lijkt. De lijst staat vol met klusjes, afspraken, kinderen, zodat er weinig tijd overblijft voor jezelf. Jij vind het lastig om jezelf op één te zetten.

 

Vaak denken we dat een gezond lichaam alleen maar te maken heeft met de juiste zaken eten én genoeg te bewegen. Helaas is het in de praktijk niet zo simpel. Het is een samenspel van allerlei leefstijlfactoren, zoals je mindset, je stresslevel, je slaap, je gedragspatronen en je omgeving.

 

In dit e-book vertel ik je hoe iedere pijler jouw doel naar een gezond en gelukkig leven beïnvloed. Ontdek nu welke valkuil jou op dit moment nog saboteert in gezond eetgedrag. 

Ontvang E-book

Krijg grip op je eetgedrag

Hoe fijn zou het zijn als:

✅ Jij je eetgedrag onder controle krijgt.
✅ Je die leuke kleding weer aan zou kunnen.
✅ Je meer energie zou hebben.
✅ Jij nooit meer op een streng dieet hoeft.
✅ Jij meer keuzes maakt uit liefde voor jezelf

 

Na het lezen van dit e-book weet jij aan welke knoppen je moet draaien om jouw eetgedrag een gezonde boost te geven.

Ik ontvang graag het E-book

* Als jij je aanmeldt voor dit gratis e-book, krijg je ook regelmatig via de mail een Happy Healthy Boost. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk de privacyverklaring voor meer informatie.

Hoi, ik ben Heleen…

Al sinds 2005 houd ik me bezig met voeding en beweging. In deze tijd was ik ervan overtuigd dat voeding en beweging een groot verschil maakten in iemand zijn gezondheid en geluk. Ik had het mis, voor duurzame verandering is het belangrijk om naar het geheel te kijken.

 

Met Happy Healthy Studio heb ik een holistische benadering. Tijdens mijn aanpak staan de volgende zaken centraal; het verkrijgen van de juiste kennis op het gebied van voeding – beweging – ontspanning; gedragsverandering en mindset.

 

Inmiddels heb ik deze aanpak mogen toepassen binnen grote bedrijven als Q8, Nationale Nederlanden en ING. Hierbij hebben de deelnemers mooie resultaten behaald. Daarnaast voel ik me ontzettend vereerd dat ik ook tijdens mijn particuliere trajecten vrouwen écht op een dieper niveau kan helpen.

 

Laat je inspireren door dit e-book en ik ben er voor je als je tijdens jouw proces wel wat hulp kunt gebruiken.

Ontvang E-book