Health Type Analyse

Vaak rommelen we maar wat aan. We proberen allerlei sporten, diëten, meditaties en andere activiteiten waarvan we denken gezond en gelukkig te worden. De ene keer is het een groot succes, de andere keer voelt het aan als een ware marteling. Wat als je niet langer hoeft te experimenteren met allerlei hypes, maar weet wat werkt op basis van jouw unieke biologie?

 

De Health Type Analyse geeft je richting over welke voeding, sport, werkritme en leefstijl het beste bij jou past om het potentieel te onthullen wat vanbinnen al in je zit.

Neem contact op

Met een Health Type Analyse kan jouw unieke biologie en behoeftes bepaald worden aan de hand van 17 lichaamsmetingen en 65 vragen.

 

De complexe technologie van ph360TM is gebaseerd op diverse onderzoeksgebieden (o.a. epigenetica, antropometrie, endocrinologie, embryologie, neuropsychologie, fenotypologie, moleculaire biologie, chinese geneeskunde, ayurveda). Aan de hand van maar liefst 15 jaar onderzoek hebben wetenschappers de technologie van ph360-methode ontwikkeld, waarbij doormiddel van complexe algoritmen je Health Type en huidige gezondheidsstatus worden bepaald.

 

Dankzij de metingen kun je erachter komen wat voor jouw beste tips en inzichten zijn om nu in je leven toe te pasen,  zodat jij volgens je ‘full potential’ van kunt DNA leven.

Neem contact op

De Health Type Analyse is wat voor jou als je wilt weten:
✅ Welke leefstijlpijl pijler (mind, beweging, voeding, sociale interactie, omgeving, werk) het meeste invloed heeft op jou gezondheid en geluk.
✅ Je wilt weten welke type voeding voor jou het meest geschikt is.
✅ Wat je ideale dagindeling is.
✅ Wat je het beste kunt doen om stress in je dagelijks leven te verminderen.
✅ Welke type sport het beste bij jou unieke biologie past.
✅ Wat je het beste kunt doen om kans op chronische ziektes te verminderen.

Neem contact op

“You are the only being exactly like you, that makes you extraordinary”

De waarde van een Health Type Analyse

Met behulp van 17 lichaamsmetingen en 65 vragen bepaalt de complexe ph360 technologie jouw unieke Health Type. Met deze gegevens wordt jouw unieke online omgeving in de app opgemaakt.

Wat je krijgt:

– Consult 1: Metingen met boekje over jou unieke Health Type. Je gaat met een werkboek aan de slag, om jouw health type te onderzoeken.
– Consult 2: Uitleg over jouw unieke health type en de bijbehorende app
– Consult 3: Coach sessie naar behoefte
– Jaar lang toegang tot de PH360-app met o.a. informatie over:
* Voedingsmiddelen welke je het beste kunt nemen
* Recepten
* Ideale dagritme
* Ideale tijden om te sporten
* Tips om je brein optimaal te benutten

Investering

399,00 euro – Voor de Health Type Analyse kun jij aanspraak maken op een vergoeding via jouw zorgverzekering. Kijk hier hoeveel je terug krijgt.

Waar wacht je nog op? Ontdek nu jouw unieke biologie

Neem contact op

Hoi, ik ben Heleen..

Bewegingswetenschapper, trainer ervaringsleren, gewichtsconsulente, NLP’er, mindful hardloop trainer, yogadocente, eeuwige leerder, maar vooral gewoon mijzelf.

 

Vanuit mijn wetenschappelijke achtergrond vind ik het belangrijk dat zaken onderbouwd zijn. Inmiddels zijn er zoveel trends en meningen over voeding en leefstijl, dat het vaak lastig is door de bomen het bos te zien.

 

Omwille van deze reden ben ik er groot fan van om met PH360 te werken. In Australië noemen ze het niet voor niets dé revolutie op het gebied van persoonlijke gezondheid.

 

Stem jouw behoeftes vanaf nu af op jezelf, in plaats van je te laten leiden door de hypes!

Veelgestelde vragen

Hoe wordt mijn persoonlijke advies bepaald?

PH360 maakt gebruik van een gepersonaleerseerde app. Hierbij wordt epigenetica (genen die tot expressie komen door een bepaalde leefstijl) en antropometrie (uiterlijke lichaamskenmerken) gecombineerd om tot persoonlijk advies te komen op het gebied van eetgewoontes, beweging, mindset, omgeving, sociale relaties en werk om het beste in jou naar boven te halen.