Health Type Analyse

Vaak rommelen we maar wat aan op het gebied van beweging. De ene keer is het een groot succes, de andere keer voelt het aan als een ware marteling. Wat als je niet langer mee gaat met de hypes, maar een richtlijn hebt waarin staat wat het beste aansluit bij jou?

Bestel nu

Met een Health Type Analyse kan dankzij 17 lichaamsmetingen en 65 vragen via artificial intelligence op basis van onderzoeksdata gepersonaliseerd beweegadvies worden gegeven.

 

De complexe technologie van ph360TM is gebaseerd op diverse onderzoeksgebieden (o.a. epigenetica, antropometrie, endocrinologie, embryologie, neuropsychologie, fenotypologie, moleculaire biologie, chinese geneeskunde, ayurveda). Aan de hand van maar liefst 15 jaar onderzoek hebben wetenschappers de technologie van ph360-methode ontwikkeld, waarbij doormiddel van complexe algoritmen je Health Type en huidige gezondheidsstatus worden bepaald.

 

Dankzij de metingen kun je erachter komen wat voor jou de beste tips en inzichten zijn om op dit moment in je leven toe te passen om gezondheidswinst te boeken.

Ja, dat wil ik

De Health Type Analyse is wat voor jou als je wilt weten:
✅ Beweegvormen welke het beste bij je passen
✅ Welke factoren jou type motiveert om in beweging te komen.
✅ Wat de juiste intensiteit – hoeveelheid – duur is van je trainingen. .

Bestel nu

“You are the only being exactly like you, that makes you extraordinary”

De waarde van een Health Type Analyse

Met behulp van 17 lichaamsmetingen en 65 vragen bepaalt de complexe ph360 technologie jouw unieke Health Type. Met deze gegevens wordt jouw advies opgemaakt.

Wat je krijgt:

Informatie boekje met uitleg over:
– Beweegvormen welke het beste bij je passen.
– Tijdstip waarop het voor jouw lijf het beste is om te bewegen.
– Factoren van motivatie.
– Advies over de duur, intensiteit en frequentie van je trainingen.

Investering

25,95 euro

Waar wacht je nog op? Ontdek nu jouw unieke biologie

Ja, dat wil ik!

Hoi, ik ben Heleen..

Bewegingswetenschapper, trainer ervaringsleren, gewichtsconsulente, NLP’er, mindful hardloop trainer, yogadocente, eeuwige leerder, maar vooral gewoon mijzelf.

 

Vanuit mijn wetenschappelijke achtergrond vind ik het belangrijk dat zaken onderbouwd zijn. Inmiddels zijn er zoveel trends en meningen over voeding en leefstijl, dat het vaak lastig is door de bomen het bos te zien.

 

Omwille van deze reden ben ik er groot fan van om met PH360 te werken. In Australië noemen ze het niet voor niets dé revolutie op het gebied van persoonlijke gezondheid.

 

Stem jouw behoeftes vanaf nu af op jezelf, in plaats van je te laten leiden door de hypes!