Health Type Analyse

Vaak rommelen we maar wat aan. We proberen allerlei sporten, diëten, meditaties en andere activiteiten waarvan we denken gezond en gelukkig te worden. De ene keer is het een groot succes, de andere keer voelt het aan als een ware marteling. Wat als je niet langer hoeft te experimenteren met allerlei hypes, maar weet wat werkt op basis van jouw unieke biologie?

 

De Health Type Analyse geeft je richting over welke voeding, sport en leefstijl het beste bij jou past om het potentieel te onthullen wat vanbinnen al in je zit. (Grote kans dat een deel van de analyse zelfs vergoed wordt door jouw zorgverzekering)

Bestel nu

Tijdens de Health Type Analyse wordt jouw unieke biologie bepaald aan de hand van 17 lichaamsmetingen en 65 vragen. In de wetenschap van de moderne antropometrie is bekend ieder Health Type bepaalde verhoudingen heeft, wanneer geest en lichaam in balans zijn.

 

Elke lichaam vertoont daarentegen ook diverse tekenen, symptomen en klachten die tevoorschijn komen als het minder goed gaat. Je lichaam aan de buitenkant is een directe weerspiegeling van je gezondheid aan de binnenkant.

 

De complexe technologie van ph360TM is gebaseerd op diverse onderzoeksgebieden (o.a. epigenetica, antropometrie, endocrinologie, embryologie, neuropsychologie, fenotypologie, moleculaire biologie, chinese geneeskunde, ayurveda). Aan de hand van maar liefst 15 jaar onderzoek hebben wetenschappers de technologie van ph360 ontwikkeld, waarbij doormiddel van complexe algoritmen je Health Type en huidige gezondheidsstatus worden bepaald. De bijbehorende app geeft je persoonlijke tips en inzichten, zodat jij volgens je ‘full potential’ van je DNA te leven.

Ja, dat wil ik

De Health Type Analyse is wat voor jou als je wilt weten:
✅ Welke leefstijlpijl pijler (mind, beweging, voeding, sociale interactie, omgeving, werk) het meeste invloed heeft op jou gezondheid en geluk.
✅ Je wilt weten welke type voeding voor jou het meest geschikt is.
✅ Wat je ideale dagindeling is.
✅ Wat je het beste kunt doen om stress in je dagelijks leven te verminderen.
✅ Welke type sport het beste bij jou unieke biologie past.
✅ Wat je het beste kunt doen om kans op chronische ziektes te verminderen.

Bestel nu

“You are the only being exactly like you, that makes you extraordinary”

De waarde van een Health Type Analyse

Met behulp van 17 lichaamsmetingen en 65 vragen bepaalt de complexe ph360 technologie jouw unieke Health Type. Met deze gegevens wordt jouw unieke online omgeving in de app opgemaakt.

Wat je krijgt:

Informatie boekje met uitleg over:
– Welk hormoon bij jou dominant is
– Welke leefstijlpijlers het meeste effect hebben
– Uigebreide informatie over bewegen – eten – mind – omgeving – vrienden – werk
– 7 dagen toegang tot de PH360 app, met jou ideale dagindeling, voedingslijst, advies over je biologische klok, ideale recepten en tips bij iedere leefstijl pijler

Investering

99,00 euro – Deze actie loopt tot 1 oktober. Voor de Health Type Analyse kun jij aanspraak maken op een vergoeding via jouw zorgverzekering. Kijk hier hoeveel je terug krijgt.

Waar wacht je nog op? Ontdek nu jouw unieke biologie

Ja, dat wil ik!

Hoi, ik ben Heleen..

Bewegingswetenschapper, trainer ervaringsleren, gewichtsconsulente, NLP’er, mindful hardloop trainer, yogadocente, eeuwige leerder, maar vooral gewoon mijzelf.

 

Vanuit mijn wetenschappelijke achtergrond vind ik het belangrijk dat zaken onderbouwd zijn. Inmiddels zijn er zoveel trends en meningen over voeding en leefstijl, dat het vaak lastig is door de bomen het bos te zien.

 

Omwille van deze reden ben ik er groot fan van om met PH360 te werken. In Australië noemen ze het niet voor niets dé revolutie op het gebied van persoonlijke gezondheid.

 

Stem jouw behoeftes vanaf nu af op jezelf, in plaats van je te laten leiden door de hypes!