Happy Healthy Lockdown Week

Inmiddels zitten we alweer even in de tweede lockdown. Het is echt pittig om steeds alles weer uit jezelf te moeten halen! Leuke dingen te moeten verzinnen én goed voor jezelf te blijven zorgen.

 

Een aantal weken geleden had ik daarom het idee om een Happy Healthy Lockdown week te organiseren in de eerste week van februari én inmiddels helpen verschillende vrouwen mee met inspirerende Gratis! sessies, zodat jouw gezondheid & geluk weer een boost krijgt.

 

Voor de sessies waarvoor je een link nodig hebt, kun jij je hieronder inschrijven. Doe je mee met een sessie, zou het super tof zijn om dit met anderen (online) te delen! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd..

 

Ik wens je veel plezier!

 

Liefs, Heleen

schrijf je in

Schrijf je in voor de workshops

Kies hieronder de activiteiten waar jij aan deelt wilt nemen. Je ontvangt dan de desbetreffende link én reminder in jouw mailbox. Mocht je deze niet kunnen vinden, check dan je spam!
Workshop: Geef je energielevel een boost!
Workshop: Je brein de baas
Drink & draw sessie
Workshop: Ontspannen werken, energiek leven
Masterclass: De lat lager leggen in het leven..
P.S. We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Na aanmelding voor de masterclasses wordt jouw inschrijving gedeeld met de persoon die de masterclass organiseert. In de toekomst mag je extra tips over gezondheid en geluk verwachten, waarvoor jij je altijd natuurlijk altijd kunt uitschrijven.

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk de privacyverklaring voor meer informatie.