5 valkuilen voor gezond eetgedrag

Vaak denken we dat een gezond lichaam alleen maar te maken heeft met de juiste zaken eten én genoeg te bewegen. Helaas is het in de praktijk niet zo simpel. Het is een samenspel van allerlei leefstijlfactoren, zoals je mindset, je stresslevel, je slaap, je gedragspatronen en je omgeving. In dit e-book vertel ik je hoe iedere pijler jouw doel naar een ‘happy mind & healthy body’ beïnvloed.

Dit e-book is voor jou als je:
Ontevreden bent over je lijf en gezondheid. Wat zou je weer graag een leuk jurkje aan willen. Regelmatig maak jij je zorgen over je conditie en gezondheid.
ღ Jij jezelf regelmatig laat verleiden tot kort genot: Heb jij wel eens last van saboterende stemmen in je hoofd die je verleiden om wat lekkers te pakken. Het geeft kort genot, maar later heb je er spijt van.
ღ Jezelf energie- en futloos voelt: Overdag ben je regelmatig wat gejaagd. Na het werk voel je je moe en is het een hele opgave om uitgebreid voor jezelf te koken of nog naar buiten te gaan.
ღ Jij het lastig vindt jezelf op één te zetten: Jouw to-do lijst lijkt soms eindeloos. De lijst staat zo vol met klusjes, afspraken, kinderen, dat er weinig tijd overblijft voor jezelf.

Na het lezen van het e-book weet jij aan welke knoppen jij dient te draaien om jouw doelen dit keer wél te behalen.

Ik ontvang graag het E-book

* Als jij je aanmeldt voor dit gratis e-book, krijg je ook regelmatig via de mail een Happy Healthy Boost. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. Bekijk de privacyverklaring voor meer informatie.