Verander je eetgedrag
Omgaan met verleidingen | Kennis over voeding | Saboteurs de baas  | Nieuw eetpatroon  |  Mindful eten | DEXA-scan |
Je weet dat je een paar kilo te veel weegt en wilt afvallen. Je start met gezond eten, maar dit lijkt makkelijker gezegd dan gedaan. Ondanks dat je weet wat gezond is, zwicht je elke keer weer voor dat stukje taart op je werk, het wijntje in het weekend, de zak chips voor bij tv en ga zo maar door. Daarom ligt de focus van de consulten bij Happy Healthy Studio niet alleen op het geven van voedingsadvies maar ook op het aanleren van gezond eetgedrag.
 
We starten de begeleiding met een uitgebreide analyse van de lichaamssamenstelling. We gebruiken hiervoor de DEXA-scan. Zo krijg je een goed beeld van jouw huidige stand van zaken en de hoeveelheid kilocalorieën die jij per dag nodig hebt.
Na de scan krijg je een uitgebreide intake van 60 minuten. We kijken waar je nu staat en wat je wilt bereiken. Met deze informatie maken we persoonlijke doelstellingen en een op maat gemaakt programma. Niemand is immers hetzelfde!
Een deel van de consulten zal (meestal) bestaan uit het analyseren van jouw voedingspatroon. Na de analyse worden er direct praktische tips gegeven over aanpassingen die je voor jou gelden. Geen diëten, poeders of pillen, wij werken alleen met natuurlijke en gezonde voeding.
 
Happy Healthy Studio focust zich naast voeding ook op het veranderen van jouw eetgedrag. We gaan het onder andere hebben over verleidingen, saboteurs, soorten honger en nog veel meer. Focus op gedrag is noodzakelijk wanneer jij die kilo`s minder niet alleen voor even wilt, maar voor een leven lang.
‘Ik vond het voedingstraject bij Heleen erg waardevol. Met haar tips leerde ze me omgaan met lastige momenten. Hierdoor heb ik mijzelf op dit moment meer onder controle en kan ik weer genieten van eten. Ondertussen is er 10 kg af. Ik voel me veel fitter en ben mega trots en gelukkig met de door mij behaalde resultaten.’
Jaimy B.

‘Ik heb al verschillende manieren geprobeerd om af te vallen, maar altijd zonder (blijvend) succes. Heleen leerde me dat afvallen geen juiste motivatie is. Wel dat ik me energiek en fit wilde voelen.  We keken niet alleen naar mijn eetpatroon, maar legde juist de nadruk op mijn gedrag en gewoontes.. Hierdoor kan ik mij nu zelfstandig herpakken tijdens zwakke momenten. Ik kan deze aanpak iedereen aanraden. Heleen is een topper!’
Dorien N.

WAT HET KOST:

Klik hier om te kijken hoeveel jij van jouw zorgverzekering vergoed krijgt.

LOCATIE:

Hier vinden de consulten plaats:
– SX-gebouw – Torenallee 3 – Eindhoven

HELEEN SCHENK
* vitaliteits- en voedingscoach
bewegingswetenschapper
* inspirator/spreker
 * workshopleider

| enthousiast | inspirerend | creatief | sportief |

© 2018 - KvK-nummer 66912954  - Algemene Voorwaarden - website door PINK webdesign